Spoed? Bel 0519-292526
Spoed? Bel 0519-292526

Certificering

Certificering

Op 18 december 2018 heeft Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o. het ISO 9001:2015 certificaat behaald. Daarmee willen we laten zien dat de zorg die we leveren van hoge kwaliteit is, vanuit een organisatie die doorlopend aan zijn eigen kwaliteit werkt. We willen eveneens laten zien dat de mensen die bij ons werken vakbekwaam zijn. Ze hebben de juiste diploma’s en laten zich regelmatig bijscholen, om zo de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde voor u en uw dier tot waarde te kunnen brengen. Daarnaast laat het certificaat zien dat de praktijkruimtes, de apparatuur en materialen, evenals het opslaan en afgifte van de medicijnen voldoen aan alle strenge eisen van deze Europese ISO-norm.

Ieder jaar worden we gecontroleerd door Certificatie In de Zorg, waarbij we moeten laten zien dat we doorlopend aan het werk zijn om onze eigen kwaliteit te bewaken en te verbeteren daar waar we vinden dat dat nodig is. Dat alles met als doel de klantwaarde (de waarde van de zorgverlening die u als klant ervaart) zo hoog mogelijk te laten zijn.
We zijn heel trots dat we dit certificaat hebben en willen daarmee laten zien dat we er altijd hard aan werken om de kwaliteit van onze diensten zo hoog mogelijk te houden. Toch kan het altijd voorkomen dat u als klant een verbeterpunt voor ons opmerkt. Wij zouden het dan ook zeer waarderen als u dat met ons in alle openheid wilt delen. Zo zorgen we samen voor de beste veterinaire zorg voor uw dier of bedrijf.