Spoed? Bel 0519-292526
Spoed? Bel 0519-292526

Spaaracties

Spaaracties

 

Heeft u specifieke wensen, vraag dan de assistente naar de mogelijkheden. Er kan veel! Daarnaast hebben we vaak ook seizoensproducten in het assortiment, deze zijn te bezichtigen in de wachtkamer.

De nieuwe Wintercollectie!

Hondenboomstam. In deze boomstam kunnen traktaties worden gestopt. Laat je hond op onderzoek uit gaan en ontdek wat deze boomstam te bieden heeft! Er zitten 2 speeltjes in, kraakgeluidjes en piepers. Voor een mentale uitdaging en urenlang speelplezier! Boomstam speelgoed van €32,65 voor €17,55 & 150 spaarpunten.

AFP Dig it - Tree Trunk Burrow - S with 2 cute toys


Wollige hondenknuffel. Deze heerlijk zachte knuffels met flostouw zijn ideaal voor uren speel en knuffelplezier. Binnen in de knuffel zit nog een pieper! Wollige knuffel met touw van €8,95 voor €4,90 & 50 spaarpunten.

AFP Lambswool-Cuddle Knot


Warme speeltunnel. Als jouw kat dol is op spelen, slapen én verstoppen is deze tunnel een echte Must-have! De tunnel is heerlijk zacht met lamswol en aan de bovenkant zit een extra opening.
De tunnel maakt knispergeluidjes en er zit een speeltje in. Warme speeltunnel van €20,50 voor €10,- & 100 spaarpunten.

AFP Lambswool - Find Me Cat Tunnel


Zacht donutmandje. In dit heerlijk zachte donutmandje kan jouw kat of kleine hond lekker slapen. Aan de binnenkant van het mandje zit pluche en de buitenkant is gemaakt van micro suède. Het mandje is verkrijgbaar in de kleuren grijs en cognac. Zacht donutmandje van €26,55 voor €14,50 & 120 spaarpunten.

AFP Lambswool Donut Bed TAN Beige


Deurklinkhanger. Dit speeltje is speciaal gemaakt om aan de deurklink te hangen. De poten van deze hanger knisperen en in de voetjes zit een belletje. Als je kat met het koude
weer lekker binnen wil blijven kan ‘ie zich uren vermaken met dit speeltje! Deurhanger van €10,95 voor €5,95 & 50 spaarpunten.

AFP Lambswool-Cuddle Doorknob Dangler


Wooly leeuw. Dit speeltje bevordert het natuurlijke jachtinstinct van uw hond. Deze stoere knuffelleeuw is gemaakt van superzacht fleece en duurzaam en sterk canvas. Dubbel gestikt en met een pieper voor extra speelplezier. Wollige leeuw met pieper van €10,95 voor €5,95 & 50 spaarpunten.

 

Wooly Luxury Leeuw Grijs


Wooly muis. Dit speelgoed brengt het jachtinstinct in je kat naar boven. Bij beweging maakt de Lamp Wooly Mouse het geluid van een muis en er zit catnip in! Wollige muis met pieper van €5,10 voor €2,85 & 30 spaarpunten.

AFP Lambswool-Wooly Mouse with mouse sound Catnip


Onze standaardcollectie

Teepee. Een heerlijk knus mandje voor uw kat, voor €14,95 en 150 punten.


Kongbal. Het meest onverwoestbare speelgoed voor uren speelplezier. Verkrijgbaar in 2 maten.
Klein: Voor €5,50 en 60 punten
Groot: Voor €8,25 en 90 punten


Anti schrokbak voor honden. In twee maten en meerdere kleuren verkrijgbaar.
Klein: Voor €5,95 en 70 punten
Groot: Voor €7,45 en 70 punten

 


Hay Roller. Een leuke manier om uw konijn, cavia of hamster mee te vermaken. Voor €5,35 en 55 punten.