Spoed? Bel 0519-292526
Spoed? Bel 0519-292526

De praktijk

De praktijk

Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o. is een gemengde dierenartsenpraktijk. Dit betekent dat wij ons toeleggen op de diergeneeskundige zorg van gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Deze zorg wordt geleverd door dierenartsen die gedifferentieerd zijn in een bepaalde diersoort. Op deze manier wordt de zorg voor uw dier kwalitatief zo goed mogelijk gewaarborgd.

Onze missie is het leveren van diersoortgerichte veterinaire zorg, waarbij kwaliteit en innovativiteit voorop staan. Betrokkenheid en betrouwbaarheid, gecombineerd met werkplezier, stellen het dier en de klant centraal.
De praktijk is gevestigd aan de rand van Dokkum en is makkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeerplaats voor zowel auto’s als trailers.

U kunt op deze site alvast een indruk krijgen van de praktijk en informatie vinden over wat wij voor uw dier of uw bedrijf kunnen betekenen.
De dierenartsen en assistentes staan u graag te woord bij vragen over uw dier. Wij hopen u snel een keer te mogen verwelkomen op onze praktijk of op uw bedrijf.