Spoed? Bel 0519-292526
Spoed? Bel 0519-292526

Update Coronamaatregelen gezelschapsdieren

Geplaatst in Gezelschapsdieren | 22 maart 2020

❗️UPDATE CORONAMAATREGELEN GEZELSCHAPSDIEREN:

– Operaties voor het steriliseren of castreren van huisdieren gaan voor nu gewoon door
– Spoed operaties gaan door. Bij twijfel, neem telefonisch contact op met de praktijk.
– Is je huisdier ziek? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Als jouw huisdier langs moet komen op de praktijk dan maak je met de assistente een afspraak om je huisdier te brengen. Schrijf op een papier wat de klachten van je huisdier precies zijn, hoe lang dit al aan de hand is, of je huisdier nog eet/drink/poept/plast (zo nee, sinds wanneer) en of er nog verdere bijzonderheden zijn. Als je huisdier door de dierenarts is onderzocht, nemen we telefonisch contact met je op om de behandeling door te spreken.
– Heeft je huisdier een ‘kleine’ klacht zoals plekjes, bultje, jeuk etc.? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk én stuur een scherpe foto van de klacht naar info@dapdokkum.nl
– Heeft je huisdier voer en/of medicatie nodig? Bestel dit via de mail of app, of neem telefonisch contact op met de praktijk. Dit zetten we voor je klaar in het halletje, zodat je dit zonder contact moment op kunt halen.

Mensen in kwetsbare groepen kunnen telefonisch contact opnemen met de praktijk, in overleg kunnen wij medicatie en voer bij je thuis bezorgen.

Nieuwsoverzicht