Spoed? Bel 0519-292526
Spoed? Bel 0519-292526

Herstart preventieve zorg tijdens Corona

Geplaatst in Praktijk | 14 april 2020

Omdat het langzaam duidelijk wordt dat we ons niet meer voor korte duur aan de coronamaatregelen moeten houden, hebben we besloten de preventieve zorg weer op te pakken zoals vanouds. Dit houdt in dat we niet alleen de hoognodige behandelingen uitvoeren, maar dat we jullie graag weer uitnodigen voor de jaarlijkse vaccinatie en check-up, sterilisatie, castratie of niet-spoedeisende problemen van je huisdier!

Onze huidige werkwijze is als volgt:

  • Komt u voor de jaarlijkse vaccinatie en check-up? Dan wordt u gevraagd plaats te nemen in de wachtkamer. Uw dier wordt dan door de assistent naar achter meegenomen waar de dierenarts uw dier onderzoekt en vaccineert. Het is vooraf mogelijk om vragen/opmerkingen op een briefje te schrijven en mee te geven aan de assistent. Na het onderzoek en de vaccinatie zal de dierenarts uw dier terugbrengen en de vragen/opmerkingen op uw briefje en eventuele bevindingen tijdens het onderzoek bespreken.
  • Is uw huisdier ziek? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Als uw huisdier langs moet komen op de praktijk dan kunt u met de assistente een afspraak maken om uw huisdier te brengen. Schrijf op een papier wat de klachten van uw huisdier precies zijn, hoe lang dit al aan de hand is, of uw huisdier nog eet/drink/poept/plast (zo nee, sinds wanneer) en of er nog verdere bijzonderheden zijn. Als uw huisdier door de dierenarts is onderzocht, nemen we telefonisch contact met uw op om de behandeling door te spreken.
  • Patiënten voor een operatie nemen wij gewoon op als vanouds.
  • Mocht u om gezondheidsredenen niet kunnen komen op onze praktijk, kunt u ons per telefoon of per e-mail de vraag stellen over uw huisdier. Zo hopen wij u toch op afstand te kunnen helpen.

Nieuwsoverzicht