Spoed? Bel 0519-292526
Spoed? Bel 0519-292526

Bezorgdienst tijdens coronacrisis

Geplaatst in Gezelschapsdieren | 31 maart 2020

Tijdens deze lastige periode blijven we allemaal zoveel mogelijk thuis om de verspreiding van het COVID-19 virus te beperken. Maar mogelijk heeft uw dier nog steeds medicatie of voer nodig. Als extra service hebben we daarom voor u als huisdiereigenaar, paardeneigenaar of veehouder tijdelijk een bezorgdienst opgezet!

Het is mogelijk uw bestelde medicijnen of voer thuis te laten bezorgen. Voor een klein bedrag (€3,50) komen we met onze elektrische Dierenartsenpraktijk Dokkum auto bij u aan de deur. Net als bij alle andere bezorgdiensten houden wij ons ook aan bepaalde maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Mocht u de deur dus niet uit willen of kunnen, dan kunt u op deze manier nog steeds de bestelling ontvangen die u geplaatst heeft.

Als u de bestelling doorgeeft, zullen we ernaar streven het zo snel mogelijk te bezorgen. De assistent kan u hier mogelijk een inschatting van geven.

U kunt uw bestelling per telefoon (0519-292526), mail (info@dapdokkum.nl) of via de DAP Dokkum app aan ons doorgeven en daarbij aangeven dat u het graag wil laten bezorgen.

Sa komt Dierenartsenpraktijk Dokkum ek tydens de coronakrisis by jim thús!

Nieuwsoverzicht