Spoed? Bel 0519-292526
Spoed? Bel 0519-292526

Opname

Opname

Het is mogelijk dat uw hond of kat bij ons wordt opgenomen voor verder onderzoek of voor een behandeling en één of meerdere dagen bij ons in de opname blijft. We beschikken over een passend verblijf voor ieder huisdier. Tijdens de opname dragen wij de volledige zorg van uw huisdier.

Iedere ochtend wordt uw huisdier uitgebreid bekeken door een dierenarts. Gedurende de rest van de dag houden zowel de dierenarts als de assistente uw huisdier goed in de gaten en wordt het onderzoek indien nodig herhaalt. De assistentes dragen zorg voor de toediening van de benodigde medicatie.

U kunt ervanuit gaan dat u na het onderzoek van de dierenarts tussen 10.00-12.00 uur wordt gebeld met een update over uw huisdier en het plan van de dag. Het is mogelijk om uw huisdier te bezoeken. Houd er rekening mee dat het soms voor uw dier ook verwarrend kan zijn dat u langskomt maar daarna ook weer weggaat. Dit merken we vooral bij honden. Als u langs wil komen, wordt dit uitsluitend gedaan op afspraak. Hiervoor kunt u ons tijdens werkdagen bellen.