Spoed? Bel 0519-292526
Spoed? Bel 0519-292526

Consult

Consult

Uiteraard willen wij u en uw huisdier graag zo goed mogelijk helpen. Wij vinden het heel belangrijk dat een behandeling past bij zowel u als uw dier. Daarom staat een goede en duidelijke communicatie bij ons bovenaan. Om deze zorg te kunnen bieden, werken wij uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u dagelijks tussen 8.00-18.00 uur bellen.

Vaccinatie

Vaccinatie is er ter preventie van ziekten. Wij adviseren dan ook om uw dier te laten vaccineren. Deze vaccinatie doen wij op maat. Dit houdt in dat wij kijken naar wat voor uw dier een passende vaccinatie is.  Naast de jaarlijkse vaccinatie is het ook een mooi moment om uw dier een algehele lichamelijke controle te geven. Hierbij kunnen we vroegtijdig eventuele problemen al signaleren en behandelen. Ook is het mogelijk om bij ons een titerbepaling uit te voeren om te bepalen of de vaccinatie nog voldoende werkt.

Doorverwijs

Voor bepaalde onderzoeken en operaties hebben wij de expertise niet. Wij sturen u dan door naar een tweede lijns praktijk. Met name met Dierenkliniek Hopmans in Roden hebben wij een goede samenwerking.