Spoed? Bel 0519-292526
Spoed? Bel 0519-292526

Wisseling van de wacht: Anna en Ria

Geplaatst in Praktijk | 6 december 2016

Misschien heeft u het al gehoord of gezien, maar er heeft een wisseling van werkzaamheden plaatsgevonden bij onze assistentes. Vanaf 1 november is Ria assistente van de paardendierenartsen. Ze gaat met Theo en Marleen mee en helpt bij (röntgen)keuringen, gebitsbehandelingen en allerlei andere klussen. Ria is erg blij met deze stap, want wie wil dat nou niet; van je hobby je werk maken?! Helaas moeten we haar vriendelijke gezicht wel missen bij de balie, maar natuurlijk hebben we hiervoor een nieuwe topper gevonden: Anna. Anna stelt zich zelf even voor:

Anna is hier in de praktijk mijn roepnaam geworden, wel zo makkelijk, maar mijn volledige naam is Anna Alicia Kamst. Ik woon samen in Leeuwarden met mijn vriend en vier katten, waarvan twee Ragdolls. Ik ben dol op kittens en heb dan ook heel af en toe een nestje Ragdoll kittens. Maar de eerstvolgende uitbreiding zal toch wel een
hond zijn. In de toekomst zou ik graag een dierenpension willen opzetten bij mij thuis, hiervoor volg ik nu een opleiding. Op de maandag en vrijdag kunnen we elkaar treffen bij de balie! Tot snel!

anna

 

Nieuwsoverzicht